Saltar al contenido

PRE-INSCRIPCIONS AL CLUB

CAL SAPIGUER QUE...

La nostra escola de futbol té la missió d’oferir un programa inclusiu a tots els nostres jugadors/es al llarg de la seva vida esportiva. El programa combina una metodologia d’entrenaments i competició amb un programa educatiu que completa la formació dels jugadors/es.

Ens esforcem per crear un entorn d’aprenentatge positiu i agradable en què els/les esportistes se sentin còmodes per experimentar, cometre errors i expressar se. Perquè per aprendre i per saber on es pot millorar, ens hem d’equivocar.

En aquest dossier podreu trobar la informació de la temporada 2024-2025 així com el
procés d’inscripció.

temporada 2024-25

QUÈ INCLOU?                                                                                                    >Entrenadors i personal qualificat
>Instal·lacions esportives
>Samarreta de pre-partit*
>Material Esportiu
>Assegurances

*La resta d’equipació esportiva no va inclosa i es
paga directament al proveïdor.

QUOTA ANUAL

Jugadors NOUS                355 €

Descompte germans        55 €

Els pagaments es realitzaran amb targeta de crèdit/dèbit, transferència o domiciliació bancària:

ES07 0182 3050 0302 0195 6319
(IMPORTANT: És imprescindible indicar el nom del jugador/a al concepte de la transferència)

altres dades d'interés

El Jugador, si ho desitja, podrà fer-se SOCI/A INFANTIL del club Esportiu Joventut Can pi, amb una quota anual de 25 . Aixi mateix, un membre de la família si ho desitja, podrà fer-se SOCI ADULT/A  de l’Esportiu Joventut Can Pi, amb una quota anual de 50€ que s’haurà de fer efectiva amb transferència bancària durant el primer trimestre de la temporada (setembre a desembre):

ES07 0182 3050 0302 0195 6319
(IMPORTANT: És imprescindible indicar el nom de la persona/soci al concepte de la transferència)

Les despeses federatives individuals (revisió mèdica, mutualitat i inscripció al portal del federat – tràmits obligatori a fer a la Federació Catalana de Futbol-,) són pagaments independents a càrrec dels jugadors/es, ja que és una gestió individualitzada, personal i intransferible de cada esportista amb la FCF.

Tenir vigent els pagaments de la Mutualitat Catalana de Futbolistes és un requisit obligatori per poder iniciar l’activitat esportiva, tant per a entrenaments com a partits, ja que dóna cobertura per a tota activitat física amb l’escola de futbol.

Els porters seguiran un programa d’entrenament específic adaptat a les seves necessitats, amb entrenaments exclusius per a aquesta demarcació que s’afegiran als entrenaments grupals del seu equip.

L’últim dia per realitzar la inscripció per la temporada 2024-2025 és el 30 de juny del 2024.
A partir d’aquesta data qualsevol jugador que vulgui inscriure’s, s’haurà de valorar cada cas segons la disponibilitat en cada categoria i grup.

A MÉS A MÉS...

S’entregarà als jugadors nous per escrit la normativa interna del club i serà d’obligada acceptació i compliment. Pels jugadors antics seguirà vigent la normativa que ja coneixen i podran sol·licitar-la novament sempre que ho desitgin.És obligatori, el compliment dels terminis de pagament marcats en el moment de la inscripció. En cas de no estar al corrent de pagament de les quotes, l’entitat es reserva el dret de suspendre els serveis d’entrenaments i/o competició al jugador/a.


En cas de baixa voluntària, l’escola no té cap obligació de retornar i/o no cobrar la quota. Només es desvincularà de l’entitat a aquells jugadors/es que estiguin al corrent de pagament.
Els lesionats podran seguir les indicacions i tractament de recuperació de la mútua esportiva de la FCF, i no serà motiu d’exempció del pagament de les quotes (cada cas es valorarà individualment en funció de la gravetat de la lesió).

En cas de devolució dels rebuts bancaris, no es tornarà a reenviar la remesa bancària, i aplicarem el cobrament de les despeses bancàries, en efectiu o amb targeta de crèdit/dèbit.

 

 

Contacte

adreÇa electrònica

info@ejcanpi.com 

 

camp municipal santa eulàlia C.F.

Carrer de l’Aprestadora, 132, 140, 08902 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

telèfon contacte

658 86 31 04

© Copyright EJ Can Pi Pàgina oficial del EJ Can Pi, Tots els Drets reservats

Escut_CAN PI _ok_ Trazado_300_RGB_peke
Secured By miniOrange