Saltar al contenido

Voluntat, voler, humilitat, orgull, ambició i coratge.

Escola de Futbol Esportiu Joventut Can Pi

Fase de joc que reben els jugadors joves que practiquen l’esport, en aquest cas, el futbol. Aquest terme podem dir que és un sinònim de «novençà» o «amateur», per tant, denota que els jugadors que estiguin en futbol base, encara no són professionals

Descobreix el futbol

Escut_CAN PI _ok_ Trazado_300_RGB_peke

Futbol

L'objectiu principal de la nostra Escola de futboI és la formació integral dels seus alumnes seguint el model d'escola de futbol propi de l' EJ Can Pi.

La Escola  oficial del EJ Can Pi és destinada a jugadors i jugadores d’entre 6 i 18 anys.

Dotem els jugadors dels conceptes bàsics del futbol per poder afrontar amb garanties d’èxit els reptes esportius que se’ls plantegin en el futur. També transmetem els valors que representa el EJ Can Pi: humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.

La nostra Escola segueix la metodologia i idea de joc característica del club adequada a cada etapa o nivell de formació.

Tots els jugadors/es entrenen dos dies per setmana i juguen partits cada diumenge. A més d’aquests partits de lliga interna, els jugadors/es tenen l’opció de participar en diferents trobades i tornejos que s’organitzen durant el curs.

porteria futbol base

Per nosaltres és un plaer poder compartir amb tots vosaltres,
jugadors i famílies, aquesta nova temporada on, com sempre,
esperem que gaudiu de bons moments a la nostra entitat i puguem
assolir tots junts els objectius que com a escola de futbol ens
plantegem.

A l’EJ Can Pi volem ser una escola on els nens gaudeixin amb la pràctica
esportiva i que esdevingui un complement a l’educació de l’infant.
No hem d’oblidar, no obstant això, que el sentit principal de l’escola
és que els seus integrants es desenvolupin com a jugadors de
futbol i millorin en totes les seves vessants: tècnica, física i
tàctica.

 
L’ EJ Can Pi és una entitat esportiva i, com a tal, manté l’objectiu de
competir i cercar la victòria. Aquest objectiu és indivisible de la
part pedagògica i treballarem per assolir-lo sempre respectant els
valors i el procés formatiu del jugador. Procés on l’infant ha
d’anar desenvolupant les seves aptituds i assolint els objectius
d’una forma progressiva i coherent. Sense pressa, se’ls ha de
permetre gaudir i créixer.

funcionalitat

metodologia

pre-inscripcions

CADA ETAPA UN OBJECTIU

CATEGORIES FUTBOL BASE

Inclou a tots els nens i nenes de vuit i nou anys. En aquesta categoria, els petits juguen per primera vegada en una competició amb altres equips de la seva província. Durant aquesta etapa aprendran conceptes bàsics de la tècnica, com ara pasades, control i tret, a més de rebre nocions ofensives i defensives.

L’entrenador també ha d’ensenyar-los les funcions de cadascun dels llocs i la importància del seu correcte posicionament, prestant especial atenció al repartiment de l’espai, ja que així els futbolistes sabran en quina zona del terreny de joc han de situar-se.

Totes aquestes lliçons tàctiques han de ser explicades de manera simple i senzilla perquè els jugadors puguin entendre-les a la perfecció.

CADET

Inclou a tots els nens i nenes de catorze i quinze anys. En aquesta categoria, els futbolistes han de conèixer perfectament tots els conceptes ofensius i defensius ensenyats en les etapes anteriors, els quals han de ser reforçats de manera constant, a més de perfeccionar l’estratègia.
En cada entrenament, els jugadors han de continuar practicant els marcatges, els replegaments, les cobertures, les permutes i les basculacions.

ALEVÍ

Inclou a tots els nens i nenes de deu i onze anys. En aquesta etapa s’ha de posar l’accent en com i per què s’utilitzen els desmarcatges. També s’ha d’explicar les maneres de donar profunditat al joc i de crear espais lliures, és a dir, ensenyar als jugadors les pautes necessàries per a saber com i en quin moment atacar.
Referent a la defensa, els futbolistes han d’aprendre a realitzar els marcatges, les cobertures i les permutes. En definitiva, se’ls prepara perquè sàpiguen defensar, crear i atacar.

INFANTIL

Inclou a tots els nens i nenes de dotze i tretze anys. En la categoria de futbol base infantil, els jugadors començaran a entrenar-se en un camp de futbol 11. A més dels conceptes apresos en les etapes anteriors, l’entrenador els ensenyarà a realitzar parets, canvis d’orientació, desmarcatges en suport i ajudes constants.

En l’àmbit defensiu es fa especial èmfasi en els marcatges i les permutes, així com en les entrades, l’anticipació i les intercepcions. No s’ha d’oblidar explicar-los la importància de mantenir ben coberts els llocs defensius.
A més de tot això, els jugadors aprendran a crear i utilitzar estratègies, les quals els ajudaran a aprofitar qualsevol situació per a sorprendre o neutralitzar a un rival en el transcurs d’un partit.

juvenil

Inclou a tots els joves i adolescents de setze, disset i divuit anys. Durant aquesta etapa es perfeccionen tots els principis ofensius i defensius apresos anteriorment, i a més l’entrenador podrà aprofundir en els sistemes i els esquemes tàctics

© Copyright EJ CAN PI Pàgina Oficial EJ Can Pi Tots els drets Reservats

Secured By miniOrange